Csung Jüan Csikung - csikungtanito.hu
    
Az élet galériája
 
oldaltérkép betöltése


    
Cégismertető
    
  

Cégünk, a HARP'S KFT. tevékenységét 1994. október 15-én kezdte Betéti Társaság formájában. Induló törzstőkénk 600.000 Ft volt.

Az első termékünk a DAZZER ultrahangos kutyariasztó készülék, amelynek forgalmazását éveken keresztül folyamatosan végeztük, termékkör bővítés nélkül. Bár az elmúlt években sokat értékesítettünk, ez a termék még ma is ismeretlen nagyon sok ember számára. Vevőkörünk gyorsan bővült, és átfogta az intézményeken túl a városi, falusi, tanyasi lakosságot is, ahol a kutyák gondot okozhattak. Legnagyobb darabszámban a Magyar Posta Rt. használja, de sokat eladtunk áramszolgáltató vállalatoknak, díjbeszedő vállalatoknak, és több ezer magánszemélynek.

Termékkörünk további bővítésére 1998-ban került sor, a Pest Patrol területvédő eszközünk forgalomba állításával. Sajnos ennek a készüléknek a forgalmazását megbízhatatlansága miatt le kellett állítanunk. Ekkor tanultuk meg - tekintettel arra, hogy amerikai termékről van szó mind a DAZZER, mind a Pest Patrol esetében -, hogy Amerikában sem minden "fenékig tejfel". Sajnos vannak megbízhatatlan termékek is, és ezért csak úgy vagyunk hajlandóak forgalmazni bármilyen terméket, ha azt magyarországi körülmények között már hónapokon át kipróbáltuk.

A többi termékünk a Pest-X, a Garden Protector, a Super Bark Stop, a Pest Repeller 0600-E, a Terror Eyes, stb. mind, egytől-egyig kipróbált, jól működő készülékek.

Az az elvünk, hogy ha a vásárló pénzével nincsen semmi baj - az azonnal felhasználható, átváltható -, akkor az általunk ajánlott termékeknek tudnia kell azt, amire ajánljuk. A kutyariasztónak el kell riasztani a kutyát, a madárriasztónak a madarat, stb. Ezért a termékekre 8 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk akkor, ha a készülékek nem sérültek. Döntéseinkben az egyszerűséget és a teljes körűséget tartjuk szem előtt. Fontosnak tartjuk, hogy a vásárlóink részletesen megismerjék a termékek működését, így azokat a lehető legnagyobb hatékonysággal tudják használni. Termékkörünket ezen elvek alapján kezdtük el bővíteni, és értük el a mostani állapotot, amit természetesen nem tekintünk véglegesnek. Minden újdonságra nyitottak vagyunk, és feladatunknak tekintjük az emberi életet boldogabbá tevő, újdonságot képező új technológiák magyarországi és a környező országokba történő bevezetését. Termékeinket az alapján válogatjuk, hogy azok a környezet védelmét szolgálják, és kézzelfogható alternatívát adjon azok számára, akik idegenkednek az élőlények folyamatos megsemmisítésétől, a mindent átható vegyszerezéstől és természet közeli életet szeretnének élni.

2003. szeptember 9-től HARP'S Kft néven működünk. Cégjegyzék számunk: Cg. 16-09-007453, adószámunk: HU13100241, VPID számunk: HU0000030711. Adataink a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Cégbíróságon nyomon követhetőek.

Működésünkre, termékkörünkre vonatkozóan megtiszteltetésnek vennénk, ha javaslatot kaphatnánk Öntől. Észrevételeit, véleményét elküldheti a Kapcsolat oldalon található kommunikációs lehetőségek bármelyikén.

    
    
Az Ön szolgálatára:
  
Borsos Árpád
ügyvezető
    
    
< vissza az előző oldalra
 

<< vissza a nyitóoldalra
    
    
    


 

 Árukategóriák
Madárriasztók  Madárriasztók
Elektronikus madárriasztó - Broadband Pro
Műbagoly
Stroboszkóp lámpa
 
Balkonvédő elemes madárriasztó 
Elektromos madárriasztó - BirdXPeller Pro 
Rágcsálóriasztók  Rágcsálóriasztók
Egérriasztó és patkányriasztó - Pest-X
Rovarriasztók  Rovarriasztók
Hangyariasztó - Pest-X
    
  
   
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!