Csung Jüan Csikung - csikungtanito.hu
    
Az élet galériája
 
oldaltérkép betöltése


    
 Rágcsáló- és rovarriasztó - Pest Repeller termékismertetője
    


A Pest Repeller rágcsáló és rovarriasztó fémházas, elsősorban beltérben használható berendezés. Víz elleni védelem esetén kültérben is alkalmazható. Védett terület: 325 m2. Frekvencia tartomány: 5 KHz-40 KHz.

Alkalmas kisállatok (nyest, pele, mókus), rágcsálók (egér, patkány), valamint rovarok (légy, pók, darázs, tücsök, szöcske) elriasztására.
Ezek az élőlények nagyon érzékenyen reagálnak a hallható és a nem hallható (ultrahang) tartományokra. Elriasztásuk esetenként nagyon könnyű, néha azonban nehézségekbe ütközhet. Nehezítheti az elriasztást, ha kitűnő táplálék- vagy vízforrás van, vagy kicsinyeik vannak, vagy ha az időjárás esősre vagy nagyon hidegre fordul. Ilyen esetekben az elriasztás több időt vesz igénybe.


1. Az adapter segítségével kösse össze a készüléket a 220 V-os hálózattal. (Kültéri
használat esetén a Pest Repeller rágcsáló és rovarriasztót hó és csöpögő víz elleni védelemmel kell ellátni. Gondoljon az elektromos csatlakozó csöpögő víz elleni védelmére is!) A készülék kapcsolóját állítsa ON állásba. A LED a működtetés alatt folyamatosan piros fénnyel világít, amíg a készüléket ki nem kapcsolja.


2. A Pest Repeller rágcsáló és rovarriasztó beállításához használja a készülék hátulján található rajzot, amely pontosan követhetően tájékoztatja Önt arról, hogy a SOUND VOLUME és a SOUND PATTERN kapcsolók összehangolt beállítása milyen állatfaj (nyest, pele, mókus, egér, patkány, légy, darázs, pók stb.) elriasztását teszi lehetővé. (Lásd: 4. pont)


3. Állítsa be a Hangfrekvenciát, ha kiválasztotta az állatfajt, amelyet el kíván riasztani.
NE VÁLTOZTASSA MEG A BEÁLLÍTÁST! A készülék csak akkor hatásos, ha huzamosabb időn keresztül az adott állatfaj a neki megfelelő frekvenciát kapja. A készüléket a riasztandó állattal egy légtérbe kell helyezni!


A SOUND VOLUME kapcsoló által beállítható frekvencia tartományok alakulása:

Quiet: elsősorban ultrahang
 

Med: a "Quiet" üzemmód minden hangja + hallható hangok keveréke
 

Loud: a "Quiet" és "Med" üzemmód minden hangja + nagy erejű hallható hang.4. Állítsa be a SOUND PATTERN és a SOUND VOLUME gombok együttes alkalmazásával az elriasztandó állat faját.

Beállítási tájékoztató:

 Állatfaj

SOUND PATTERN

SOUND VOLUME

kapcsoló helyzete

kapcsoló helyzete

 Kisállat (nyest, pele, mókus)

 C

 Loud

 Rágcsáló (patkány)

 C

 Med

 Egér

 C

 Quiet

 Pók, repülő rovarok (légy, darázs)

 B

 Quiet

 Kullancs, bolha, mászó rovarok

 A

 Quiet

Helyezze a Pest Repeller rágcsáló- és rovarriasztó készüléket sima felületre. A terméket 2-3 héten keresztül célszerű használni abban a térben, amelyben a kisállatok, rágcsálók, rovarok megjelentek. Kérjük, legyen türelmes, a kívánt hatás nem marad el!

A készüléket a fal irányába, vagy más kemény felületre kell fordítani, hogy a hang visszaverődhessen. Célszerű naponta mozdítani rajta egy kicsit, hogy a célzott területet minél több irányból érjék a hangok.
Nyest, pele, mókus riasztásánál legyen óvatos, mert ez a frekvencia kellemetlen az ember számára is. Ennél a beállításnál nem javasolt kültérben elhelyezni.

Az ultrahang nagyon hatásos a kártevők elriasztásában. Terjedését akadályozzák a zárt ajtók és a hangelnyelő anyagok, szőnyeg, függöny, bútor stb., mert ezekről nem tud visszaverődni, a zárt ajtón keresztül pedig nem tud áthatolni. Ebből adódóan egy bútorozott lakásban hosszabb ideig kell használni, mint egy üres helységben.

A Pest Repeller rágcsáló és rovarriasztó nem ártalmas az emberre, macskákra, kutyákra, madarakra és hüllőkre. Kellemetlen lehet hörcsögre, versenyegérre, vadászgörényre.


Működési elv:

Bekapcsolás ut
án a Pest Repeller rágcsáló és rovarriasztó a beállításnak megfelelő hangot bocsát ki. Az elriasztandó állatok (nyest, pele, mókus, egér, patkány, légy, darázs, pók stb.) nem képesek alkalmazkodni a készülék által kibocsátott, folyamatosan változó hang- és ultrahang frekvenciához, ily módon ingerli a központi idegrendszerüket, megváltoztatva a táplálkozási, kommunikációs és társas viselkedésüket, így kényszerítve azokat a terület elhagyására. Független laboratóriumi és egyetemi kutatások kimutatták, hogy a Weitech cég által alkalmazott technológia hatásos mód a nem kívánt állatok távol tartására.

Garancia: A készülékre a vásárlástól számított 1 évig garanciát vállalunk. Minőségi kifogás esetén a készüléket kicseréljük, a garancia pedig elölről kezdődik.

Nem vonatkozik a garancia: erőszakos behatás, törés, helytelen felszerelésből adódó sérülés, gondatlanság, rongálás, változtatás vagy nem rendeltetésszerű használat esetén.

A hibás terméket vissza kell küldeni a forgalmazó telephelyének címére (Harp’s Kft., 5000 Szolnok, József Attila út 38. I/8.) a garanciajeggyel és a számlamásolattal. A visszaküldés tényéről és okáról előzetesen értesíteni kell a forgalmazót. Ha valamelyik feltétel hiányzik, a szavatossági jog nem érvényesíthető! A visszaküldés költségét a vevő, a cseretermék elküldésének költségét a forgalmazó viseli.

A vásárló a termék vásárlásától számított 8 munkanapon belül jogosult – írásban tett nyilatkozattal – elállni a szerződéstől. Ez esetben a vételár visszatérítésére akkor tarthat igényt, ha a terméket és a számla eredeti példányát – saját költségén – a HARP’S Kft. telephelyének címére bontatlanul, eredeti csomagolásban, tisztán, sérülésmentesen, rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban visszaküldi.

Forgalmazó:
HARP’S Kft.
5000 Szolnok Baross G. út 20. II.em. 207/a.

CE, RoHS logo

    
    
< vissza az előző oldalra
 

<< vissza a nyitóoldalra
    
    
    


 

 Árukategóriák
Madárriasztók  Madárriasztók
Elektronikus madárriasztó - Broadband Pro
Műbagoly
Stroboszkóp lámpa
 
Balkonvédő elemes madárriasztó 
Elektromos madárriasztó - BirdXPeller Pro 
Rágcsálóriasztók  Rágcsálóriasztók
Egérriasztó és patkányriasztó - Pest-X
Rovarriasztók  Rovarriasztók
Hangyariasztó - Pest-X
    
  
   
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!